Velkommen til PROPERSDESIGN.com!

Om oss

Om PROPERSDESIGN

PROPERSDESIGN er en personlig smykkeserie designet og produsert av Martina Propers. Smykkene er produsert i hennes eget verksted i Majorstuveien 28 A på Majorstua i Oslo.

  • Martina er gullsmedmester, utdannet i Tyskland. Hun har bodd og arbeidet i Oslo i over 20 år.
  • Hun spesiallager smykker, re-designer, bearbeider og reparerer smykker.
  • PROPERSDESIGN er hennes egen serie med smykker og juveler.
  • Martina henter inspirasjon fra oppveksten i Tyskland og sitt voksene liv i Norge. Hun kombinerer på en fin måte tyske og norske håndverkstradisjoner.

 

Litt om Martina 

 

LIDENSKAP

  • Martina er lidenskapelig opptatt av design og godt håndverk. Hun er opplært i en tradisjon der solid håndverk i alle produksjonsledd er en forutsetning. Hun behersker flere teknikker i gullsmedfaget. Dette gjør at hun kan produsere i mange forskjellige materialer og utførelser.
  • Hennes fascinasjon for metaller og prosesser gjenspeiler århundrer av håndverkstradisjon. Dette gjør henne i stand til å skape nye uttrykksformer i edle metaller.
  • Hennes ønske er å holde i live tradisjoner, utvikle de videre og gi det et nytt innhold. Eksempelvis inkludere gamle teknikker i modere teknologi og profesjonelle dataprogrammer. For tiden er det digitalisering og virtuell design samt produksjon 3D CAD CAM.

 

KONKURRANSER 

  • Martina har deltatt i flere designkonkurranser med suksess. Dette byr på nye muligheter og inspirasjon særlig når det gjelder kreativitet. Hun har mottatt flere priser, blant annet for beste design.

 

UTDANNELSE

Martina likte å gå i lære, og hun har fagbrev som gullsmedmester. Utdannelsen har gitt henne et solid grunnlag for å utvikle egen stil og lidenskap. Undervisningen består av et bredt utvalg av teknikker og ulike uttrykksformer.

HUN ER MEDLEM AV

SAMARBEIDSPARTNER

 Partnername Produkt
Thesilvertee
Smykker til golfere
Jubilum Firmagaver
Kulturhistorisk museum Utstillingsmateriell

 

 

 

 

Back to the top